Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kozluk Gençlik Merkezinde "Şehit Şenay Aybüke Yalçın" müzik atölyesi açıldı.
Şenay öğretmenin Kozluk halkının ve öğrencilerinin kalbinde taht kurduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, hiç bir zaman kendisini unutmayacaklarını söyledi.
Eren, "Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk’ün desteğiyle müzik atölyemize 10 adet bağlama, 10 adet gitar, 1 adet piyano, 1 adet elektronik batari, portatif ses sistemi, 10 adet def ve buna benzer diğer müzik aletlerinin alımını sağlayarak büyük destek verdi. Kendisine gençler adına teşekkür ediyorum.
Burada Kozluklu gençlerimizi müzik eğitimi görüp konservatuvara hazırlanacaklar. Eğitim şehidimiz Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimiz gençlik merkezi Müdürlüğümüzde açılan müzik atölyesiyle her zaman yaşayacaktır” dedi.
Urla Belediyesi, Urla Kaymakamlığı, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Ana Sanat Dalı Başkanlığı işbirliğiyle ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü'nün medya sponsorluğunda düzenlenen '2. Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması - 2017' finali 12 Eylül'de yapılacak.
Devamını oku