320 KİŞİLİK DEV KORO

5/2/2018

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 22 ayrı Hanım Lokali’nin konseri ilgi topladı

320 KİŞİLİK DEV KORO

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren 22 ayrı Hanım Lokali’nin üyeleri Başkent’te muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.
Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen ve tamamı Ankara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri üyelerinden oluşan 320 kişilik dev koro; Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Tasavvuf Müziği ve nostalji şarkılarından oluşan eserleri seslendirdi.

 “HER ŞARKIDA BİR DİLEK TUT”

Başkentli müzik severlerin yoğun ilgi gösterdiği “Her Şarkıda Bir Dilek Tut” adlı konser, şef Bahar Ünaldı yönetiminde “Ud Grubu”nun çaldığı eserlerle başladı ve Fatoş Suna Şahin yönetiminde Türk Sanat Müziği Korosu’nun icra ettiği eserlerle devam etti.

Şef Özge Yıldırım yönetimindeki Tasavvuf Müziği Korosu ile Ezgi Söylev yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu’nun da sahne aldığı konserde Başkentliler adeta geçmişe yolculuk yaptı.

Esra Açıkgöz yönetiminde Nostalji Pop Grubu’nun seslendirdiği muhteşem şarkılara eşlik eden müzik severler, Hanımlar Lokali üyelerinin Latin Müziği dans gösterisini de ilgiyle izlediler.

DİĞER HABERLER