MANAVGAT'TA FESTİVAL HEYECANI

7/12/2017

Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali 12-14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

MANAVGAT'TA FESTİVAL HEYECANI

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali 12-14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 16'ncı Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıklar sürüyor. 3 bin yıllık geçmişe sahip olan Antik Side, bu yıl 12, 13 ve 14 Temmuz tarihleri arasında Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali'nde müzik ve sanatla buluşacak. Her yıl 4 milyon turisti ağırlayan Side'deki kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında her gün saat 20.30-21.30 arasında Side Limanı'nda Gün Batımı Konserleri gerçekleştirilecek. Festivalde tüm konserler ücretsiz olacak.

Festivalde Gün Batımı Konserlerinden sonra ilk gün olan 12 Temmuz'da dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi Side Limanı'nda bir gösteri sunacak. Festivalin ikinci gününde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Side Limanı'nda konser verecek. 14 Temmuz'da ise ünlü dans grubu Hürrem Sultan Dans Gösterisi yine Side Limanı'nda turistler ve Manavgat halkı ile buluşacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Manavgat'ta düzenlenecek olan festivallerin barış, dostluk, sevgi ve kardeşliği pekiştireceğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Tüm sanatseverleri 16'ncı Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali'mize davet ediyorum" dedi.

DİĞER HABERLER