KASIM AYINDA GİDİLEBİLECEK 10 KONSER

11/3/2017

Kasım ayının en iyi konserlerini sizin için derledik.

KASIM AYINDA GİDİLEBİLECEK 10 KONSER

Havaların bir soğuyup bir ısınmasıyla üstünüzde oluşan küçük bir bitkinlik, halsizlik ve birazda isteksizlik hali oluşabildiğini biliyoruz. Bu yüzden üstümüzdeki bu sonbahar depresyonunu atmak, biraz hareketlenip içimizi ısıtmak için Kasım ayının en dikkat çeken konserlerini sizin için topladık.

 

1. Ólöf Arnalds

İzlandalı şarkıcı ve söz yazarı Ólöf Arnalds 8 Kasım günü Salon İKSV’de pürüzsüz folk melodileriyle konser vermek için sizleri bekliyor.

2. Elsiane

4 yıllık bir aranın ardından Kanadalı downtempo-elektronik müzik grubu İstanbul’a dönüyor. Konser 18 Kasım günü Salon İKSV’de olacak.

3. Marcus Worgull

Küçük yaşta kendi çapında başladığı müzik tutkusunu dünyaya taşıdı. 4 Kasım Günü Zorlu PSM Stüdyo’da sahne alacak sanatçıyı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

4. Nicola Cruz (Live)

İçinizi kıpır kıpır yapan Latin ezgilerinin yanında Afrika tınılarını da yakalayabileceğiniz DJ 4 Kasım Günü Akbank Caz Festivali kapsamında Babylon’da olacak.

5. Bonobo (Live)

Akbank Caz Festivali kapsamında 11 Kasım günü Volkswagen Arena’da Live performansıyla sahne alacak sanatçı beşinci albümü The North Borders’ın tanıtımı için 175 performanslık büyük bir dünya turnesine çıktı.

7. Vanessa Rubin & Trio

Yakın zamanda Herbie Hancock, Woody Herman Orkestrası ve Jazz Crusaders’le dünya turneleri yapan Rubin, Akbank Caz Festivali kapsamında 3 Kasım günü sizi The Seed’de bekliyor.

8. Burhan Öçal & İstanbul Oriental Ensemble
Kurulduğundan beri Türk ve Balkan ezgilerini güzel bir şekilde yansıtan grup 28 Kasım günü Zorlu PSM’de seyircilerin karşısına çıkacak.

9. Âme DJ Set

Kristian Beyer ve Frank Wiedemann’dan oluşan Âme, 24 Kasım’da sahne alacak sakın kaçırmayın!

10. Ezhel

Son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Ezhel 23 Kasım günü Beşiktaş’taki IF Performance Hall’da sahne alacak.

DİĞER HABERLER